Είσοδος για Γονείς

Είπαν για εμάς

Είσαι το καλύτερο σχολείο σε όλο το κόσμο! Σε αγαπάω τόσο γιατί μου έμαθες έναν νέο κόσμο! Σ`αγαπώ "Κουβάρι" μου! Σου εύχομαι να μεγαλώσεις κι άλλο!

Αγγελική Λ.

02/01/2021

Σας ευχόμαστε το "Κουβαράκι" να ξετυλίγει κάθε χρόνο δυνατές εμπειρίες και αναμνήσεις!

Ηρακλής Ι.

02/01/2021

Τα περάσαμε τέλεια! Ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με ενδιαφέρον και φροντίδα για τα παιδιά μας!

Δανάη Κ.

02/01/2021

Αγαπάω τις δασκάλες μου μέχρι πολύ ψηλά στον ουρανό! Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη χρονιά που είχαμε και ανυπομονούμε για την επόμενη!

Ηλέκτρα Φ.

02/01/2021

"Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του υπήρξε μια δασκάλα που πίστεψε πρώτα σε αυτό". Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Μας δείξατε πως να ξετυλίγουμε το Κουβαράκι μας!

Δήμητρα Σ.

02/01/2021

Ευχόμαστε στο "Κουβαράκι" της καρδιάς μας και τις αγαπημένες μας δασκάλες πάντα επιτυχίες- προσωπικές και επαγγελματικές- πάντα πρωτοπόρα σκέψη, δύναμη, θέληση και ομαδική δουλειά για ξεχωριστές εμπειρίες!

 

Σας αγαπάμε και φυσικά πάντα θα σας σκεφτόμαστε!

Γιάννης Α.

02/01/2021

Αυτή η σχολική χρονιά, η πρώτη σχολική χρονιά στη ζωή του, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που το κάναμε όλοι μαζί.Γεμίσαμε το μυαλό μας με όμορφες εικόνες και εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σας ευχόμαστε να είστε γεροί και δυνατοί για να χαρίζετε αμέτρητα τέτοια ταξίδια στα παιδιά που θα περνούν τη πόρτα του υπέροχου αυτού σχολείου!

 

Δημήτρης Α.

02/01/2021

Ευχόμαστε το ταξίδι του σχολείου μας να είναι μακρύ, γεμάτο περιπέτεια, γνώση, χαρά, ευτυχία και παιδικά χαμόγελα!

Ευχαριστούμε!

Άλκης Χ.

02/01/2021

Συγχαρητήρια στο σχολείο μας που έδωσε στο γιο μου την ευκαιρία να ζήσει εμπειρίες ζωής, αξέχαστες και δημιουργικές, και πολλές στιγμές γεμάτες χαρά, ευτυχία, εξερευνήσεις, ομαδικής συνεργασίας! Σας ευχαριστώ που τον βοηθήσατε στην κοινωνικοποίηση του . Σας εύχομαι από καρδιάς να είστε πάντα όλοι καλά και να συνεχίζετε αυτό το λειτούργημα!

Στελιος Κ.

02/01/2021

Ευχόμαστε όλοι οι σπόροι της αγάπης να ριζώσουν για πάντα μέσα στις καρδιές μικρών και μεγάλων και όλα τα όνειρα που χτίζουμε παρέα για τα μικρά σποράκια να ανθίσουν με τα χρόνια και να γίνουν οι βάσεις για υπέροχους ανθρώπους!

Πολυχρόνης-Δαμιανός Χ.

02/01/2021

Εύχομαι για χρόνια πολλά να ξετυλίγετε το "κουβαράκι" σας και να ντύνετε τα παιδιά με όμορφα και πολύχρωμα νήματα της γνώσης, των εμπειριών και των όμορφων αναμνήσεων!

Δημήτρης Ζ.

02/01/2021

Εύχομαι το "Κουβαράκι" να είναι πάντα γεμάτο παιχνίδια, χρώματα, μουσικές, μυρωδιές, ξύλα, πέτρες, κοχύλια, θησαυρούς, κλαδιά, πειρατές!

Χάρης Δ.

02/01/2021

Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Νιώθω τύχη που η πρώτη επαφή του παιδιού μου με το σχολικό περιβάλλον έγινε εδώ στο "Κουβαράκι"! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο να διαμορφώνετε αθώες παιδικές ψυχούλες με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε και να τις αφήνετε να ξεδιπλωθούν σαν "κουβαράκια".

 

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Δαυίδ Π.

02/01/2021