Είσοδος για Γονείς

Είπαν για εμάς

Είσαι το καλύτερο σχολείο σε όλο το κόσμο! Σε αγαπάω τόσο γιατί μου έμαθες έναν νέο κόσμο! Σ`αγαπώ "Κουβάρι" μου! Σου εύχομαι να μεγαλώσεις κι άλλο!

Αγγελική Λ.

02/01/2021

Σας ευχόμαστε το "Κουβαράκι" να ξετυλίγει κάθε χρόνο δυνατές εμπειρίες και αναμνήσεις!

Ηρακλής Ι.

02/01/2021

Τα περάσαμε τέλεια! Ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με ενδιαφέρον και φροντίδα για τα παιδιά μας!

Δανάη Κ.

02/01/2021

Αγαπάω τις δασκάλες μου μέχρι πολύ ψηλά στον ουρανό! Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη χρονιά που είχαμε και ανυπομονούμε για την επόμενη!

Ηλέκτρα Φ.

02/01/2021

"Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του υπήρξε μια δασκάλα που πίστεψε πρώτα σε αυτό". Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Μας δείξατε πως να ξετυλίγουμε το Κουβαράκι μας!

Δήμητρα Σ.

02/01/2021

Ευχόμαστε στο "Κουβαράκι" της καρδιάς μας και τις αγαπημένες μας δασκάλες πάντα επιτυχίες- προσωπικές και επαγγελματικές- πάντα πρωτοπόρα σκέψη, δύναμη, θέληση και ομαδική δουλειά για ξεχωριστές εμπειρίες!

 

Σας αγαπάμε και φυσικά πάντα θα σας σκεφτόμαστε!

Γιάννης Α.

02/01/2021

Αυτή η σχολική χρονιά, η πρώτη σχολική χρονιά στη ζωή του, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που το κάναμε όλοι μαζί.Γεμίσαμε το μυαλό μας με όμορφες εικόνες και εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σας ευχόμαστε να είστε γεροί και δυνατοί για να χαρίζετε αμέτρητα τέτοια ταξίδια στα παιδιά που θα περνούν τη πόρτα του υπέροχου αυτού σχολείου!

 

Δημήτρης Α.

02/01/2021

Ευχόμαστε το ταξίδι του σχολείου μας να είναι μακρύ, γεμάτο περιπέτεια, γνώση, χαρά, ευτυχία και παιδικά χαμόγελα!

Ευχαριστούμε!

Άλκης Χ.

02/01/2021

Συγχαρητήρια στο σχολείο μας που έδωσε στο γιο μου την ευκαιρία να ζήσει εμπειρίες ζωής, αξέχαστες και δημιουργικές, και πολλές στιγμές γεμάτες χαρά, ευτυχία, εξερευνήσεις, ομαδικής συνεργασίας! Σας ευχαριστώ που τον βοηθήσατε στην κοινωνικοποίηση του . Σας εύχομαι από καρδιάς να είστε πάντα όλοι καλά και να συνεχίζετε αυτό το λειτούργημα!

Στελιος Κ.

02/01/2021

Ευχόμαστε όλοι οι σπόροι της αγάπης να ριζώσουν για πάντα μέσα στις καρδιές μικρών και μεγάλων και όλα τα όνειρα που χτίζουμε παρέα για τα μικρά σποράκια να ανθίσουν με τα χρόνια και να γίνουν οι βάσεις για υπέροχους ανθρώπους!

Πολυχρόνης-Δαμιανός Χ.

02/01/2021

Εύχομαι για χρόνια πολλά να ξετυλίγετε το "κουβαράκι" σας και να ντύνετε τα παιδιά με όμορφα και πολύχρωμα νήματα της γνώσης, των εμπειριών και των όμορφων αναμνήσεων!

Δημήτρης Ζ.

02/01/2021

Εύχομαι το "Κουβαράκι" να είναι πάντα γεμάτο παιχνίδια, χρώματα, μουσικές, μυρωδιές, ξύλα, πέτρες, κοχύλια, θησαυρούς, κλαδιά, πειρατές!

Χάρης Δ.

02/01/2021

Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Νιώθω τύχη που η πρώτη επαφή του παιδιού μου με το σχολικό περιβάλλον έγινε εδώ στο "Κουβαράκι"! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο να διαμορφώνετε αθώες παιδικές ψυχούλες με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε και να τις αφήνετε να ξεδιπλωθούν σαν "κουβαράκια".

 

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Δαυίδ Π.

02/01/2021

Και κάπως έτσι κλείνει ένας μαγικός κύκλος στο "Κουβαράκι". Χαίρομαι τόσο πολύ που επιλέξαμε ένα τόσο ζεστό σχολείο με τόσο γλυκές και αληθινλές δασκάλες. Θέλουμε να σας πούμε ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για το ζεστό σας χαμόγελο, τη τριφερότητά σας, για τη καθημερινή μεγάλη αγκαλιά που προσφέρατε απλόχερα, τη μεγάλη αγάπη στο σποράκι μας και τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί σας. Όντως δεν έχειε σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Συνεχίστε έτσ γιατί η δουλειά που κάνετε είναι καταπληκτική. Θα έχετε πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας. 

Ανδριάνα Μ.

03/02/2023

Αγαπημένος μας Κουβαράκι,

 

Σε ευχαριστούμε που ήσουν μια τόσο ζεστή φωλιά για τον Α. μας και το ξεκίνημα της προσχολικής του ζωής. Ευχόμαστε να συνεχίσεις να κάνεις τα μικρά σποράκια χαρούμενα!

Απόστολος Κ.

03/02/2023

Αγαπημένη μας κυρία Λ.,

 

Σε ευχαριστούμε για την αλήθεια, το όραμα και την φροντίδα με την οποία έντυσες το σχολείο μας. Το δικό μας σποράκι ολοένα και βλασταίνει αφού βρήκε το κατάλληλο περιβάλλον, κι όλο ανθίζει! Ανυπομονούμε για όλα εκείνα που θα ακολουθήσουν! 

Μαρία Τ.

03/02/2023

Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα και έζησα σε αυτό το υπέροχο σχολείο. Νιώθω τυχερή που ημουν μέρος της ομάδας σας και της αγάπης σας!

Ναταλία Κ.

03/02/2023

Καρδιές ευγνωμοσύνης είναιδ ιάσπαρτες παντού προς τιμήν σου! Σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο υπέροχη δασκάλα!

Κατερίνα Μ.

03/02/2023

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη αγάπη, φροντίδα και υπομονή που προσφέρατε στο σποράκι μας! Ευχαριστούμε για την υπέροχη χρονιά που μας χαρίσατε απλόχερα! Ήταν μια μοναδική εμπειρία για αμς που με τη καθοδήγηση και ζαστασιά σας τη κάνατε ξεχωριστή! Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο χαρές, ανησυχίες, εκπλήξεις που θα τις θυμόμαστε με νοσταλγία! Με μεγάλη αμς χαρά θα σας επισκεπτόμαστε! 

Άκης Μ.

03/02/2023

Κυρία Λ. σε αγαπώ πολύ! Σε ευχαριστώ που μου μιλούσες ευγενικά όλη τη χρονιά!

Δημήτρης Φ.

03/02/2023

Κυρία Λ.,

Σε αγαπώ πολύ, η αγάπη δεν αλλάζειι ποτέ γιατί η αγάπη είναι αγάπη. Και ο κόσμος αλλάζει κάποτε και μετά ξαναγυρνάει. Όμως οι άνθρωποι ζουν για πάντα και είναι ευτιχισμένοι! Θα σε θυμάμαι για πάντα!

Ολυμπία Τ.

03/02/2023

Σε ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι γνώσης που απολαμβάνω σε αυτό το σχολείο!

Νίκος Ο.

03/02/2023

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να αποτελέσουμε κομμάτι αυτού του υπέροχου δημιουργήματος!  Ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές και τις όμορφες εμεπιρίες που μας έχετε χαρίσει!

Νικόλας Φ.

03/02/2023